Логотип
 ПРОМЫШЛЕННЫЕ
     ИЗМЕРЕНИЯ
         КОНТРОЛЬ
             АВТОМАТИЗАЦИЯ
                  ДИАГНОСТИКА
информационно-технический журнал
Уроки по LabVIEW Публикация на интернет-портале Рекламна на сайте Заказать CD
  Разделы сайта
  Обратная связь
  Наши партнеры


Современные учебные заведения - 2014 КИП, ЭЛЕКТРОНИКА. ИНФОРМАТИКА. СВЯЗЬ, ЭНЕРГЕТИКА. ЭЛЕКТРОТЕХНИКА. ЭНЕРГОСБЕРЕЖЕНИЕ
ЭНЕРГЕТИКА В ПРОМЫШЛЕННОСТИ УКРАИНЫ 2014
ЭНЕРГЕТИКА В ПРОМЫШЛЕННОСТИ УКРАИНЫ 2014
XIII МЕЖДУНАРОДНЫЙ ПРОМЫШЛЕННЫЙ ФОРУМ - 2014
18 - 21 ноября 2014
Газета "Електротема"












Новости от 04.05.11

    Третя Всеукраїнська олімпіада з робототехніки та Ukrainian Brick Fest

  • 15 травня 2011 року в Києві відбудеться Третя щорічна Всеукраїнська олімпіада з робототехніки. Під егідою Олімпіади зберуться близько 70 команд, які представлятимуть навчальні заклади Києва, Харкова, Одеси, Сімферополя, Львова, Луцька та інших міст України.

    Олімпіада з робототехніки об’єднує творчу молодь, сприяє її самореалізації та розвитку технічних здібностей, залучає до сфери високих технологій, популяризує робототехніку в Україні.

    Завдання олімпіади складається з двох творчих компонент: конструювання власного робота LEGO Mindstorms та його програмування для виконання завдання. Завдання цьогорічної олімпіади об’єднані спільною темою «Роботи, які полегшують життя людей». Діти продемонструють роботів, які допомагають людям з обмеженими фізичними можливостями та роботів, які уміють сортувати сміття. При виконанні завдань роботи можуть керуватися лише власним інтелектом, отримуючи дані з датчиків освітленості, відстані, дотику та звуку.

    В українських команд уже є досвід участі в подібних олімпіадах – за плечима дві всеукраїнські та дві світові олімпіади. У Світовій олімпіаді 2010 року, яка проходила на Філіппінах українська команда зайняла 1 місце у творчій категорії з проектом пожежного робота-дирижабля.

    Одночасно з олімпіадою проходитиме Ukrainian Brick Fest – всеукраїнський фестиваль LEGO – творчості. Гостей фестивалю чекає яскрава експозиція творчих робіт, турніри з настільних ігор, веселі конкурси. Всі бажаючі зможуть прийняти участь у матчах з LEGO-футболу, перевіривши свою вправність в керуванні роботами-футболістами.

    Запрошуємо всіх відвідати це яскраве LEGO-свято, де ви зможете цікаво відпочити всією сім`єю. Переможці конкурсів та ігор отримають цінні призи. Вхід вільний.

    Організатором олімпіади, яка проводиться за підтримки МОН України та МАН України, виступає ТОВ «Пролего» - офіційний представник Всесвітнього комітету з робототехніки, міжнародних програм LEGO Education та Care of Education в Україні.

    Олімпіада проходитиме за адресою: м.Київ, пр. Академіка Глушкова,2, спортивний комплекс (кафедра фізичного виховання та спорту КНУ ім.Т.Шевченка). Урочисте відкриття о 10:00.

  • www.edu.holit.ua

  © 2003 «ПиКАД: ПРОМЫШЛЕННЫЕ ИЗМЕРЕНИЯ КОНТРОЛЬ АВТОМАТИЗАЦИЯ ДИАГНОСТИКА»
Учредитель и издатель: ООО"ХОЛИТ Дейта Системс", Регистрация: КВ №6880 от 21,01,2003г

                                                                  Украинский портАл Rambler's Top100 META-Ukraine Content.Mail.Ru