Логотип
 ПРОМЫШЛЕННЫЕ
     ИЗМЕРЕНИЯ
         КОНТРОЛЬ
             АВТОМАТИЗАЦИЯ
                  ДИАГНОСТИКА
информационно-технический журнал
Уроки по LabVIEW Публикация на интернет-портале Рекламна на сайте Заказать CD
  Разделы сайта
  Обратная связь
  Наши партнеры


Современные учебные заведения - 2014 КИП, ЭЛЕКТРОНИКА. ИНФОРМАТИКА. СВЯЗЬ, ЭНЕРГЕТИКА. ЭЛЕКТРОТЕХНИКА. ЭНЕРГОСБЕРЕЖЕНИЕ
ЭНЕРГЕТИКА В ПРОМЫШЛЕННОСТИ УКРАИНЫ 2014
ЭНЕРГЕТИКА В ПРОМЫШЛЕННОСТИ УКРАИНЫ 2014
XIII МЕЖДУНАРОДНЫЙ ПРОМЫШЛЕННЫЙ ФОРУМ - 2014
18 - 21 ноября 2014
Газета "Електротема"












Новости от 02,04,09

    Журнал "ПиКАД" принял участие в 12-ой международной выставке учебных заведений "Сучасна освіта в Україні 2009"

  • 25-27 лютого 2009 року у Київському Палаці дітей та юнацтва відбулася Дванадцята міжнародна виставка навчальних закладів. Вкотре в столиці України зібралися фахівці освіти, що щедро ділилися досвідом, демонструвалинайновіші розробки, презентували учням та майбутнім абітурієнтам навчальні заклади. Організатори виставки: Міністерство освіти і науки України, Академія педагогічних наук України, виставкова фірма "КАРШЕ".

  • Нова парадигма освіти на сучасному етапі цивілізаційного розвитку - це гуманістично-інноваційний тип освіти. Її мета - підготувати у сучасної молоді мотивацію навчатися продовж життя, щоб бути надійно захищеною та конкурентноздатною на вимогливому ринку праці, а також виховувати її на кращих вітчизняних патріотичних традиціях, відданих своїй Батьківщині. Варто зазначити, що у виставці взяли участь представники органів державної влади і управління з 22регіонів, що засвідчує пріоритетність освіти у розв'язанні соціально-економічних проблем держави, зацікавленість у підготовці кваліфікованих кадрів сучасного рівня. На виставці було представлено понад 522 навчальних закладів, обласні (міські) управління освіти, заклади післядипломної освіти, науково-методичні центри, видавці сучасних підручників, виробники технічних засобів навчання, розробники інноваційних педагогічних технологій, поважні та дієві міжнародні і наукові установи, підприємства, комерційні структури та потужні видавництва, які співпрацюють з системою освіти, низка цікавих професійних журналів, періодичних видань.

  • В межах діяльності виставки відбулися цікаві презентації досягнень навчальних закладів, зокрема, "Сучасна інноваційна школа школа майбутнього", "Європейські вимоги до стандартизації вищої освіти в контексті Болонської конвенції" та ін. Всього за три дні відбулося майже 50 семінарів, "круглих столів", майстер-класів та тренінгів.

  • Новітні розробки представили німецька компанія "Lucas NulleGmbH", ЗАТ "Оніко", ТОВ "Інгрес", ТОВ "ХОЛИТ Дейта Системс", ВАТ"Електронмаш", ВАТ "Київський завод реле та автоматики", виробниче підприємство"Геліка", компанія "1С Україна", науково-виробничий центр "Дидакта" та багато інших підприємницьких структур танавчально-методичних центрів Київської, Вінницької, Запорізької, Луганської, Дніпропетровської, Житомирської, Миколаївської, Черкаської, Полтавської та інших областей.

  • В рамках виставки відбулося нагородження переможців в конкурсі по п'яти номінаціям: інтеграція науки і освіти необхідна умова підвищення якості підготовки фахівців у вищих навчальних закладах; науково-пошукова діяльність експерименттальних загальноосвітніх навчальних закладів як стратегічний напрям інноваційного розвитку освіти; інноваційні виробничі та педагогічні технології у професійно-технічних закладах освіти; cтворення сучасних засобів навчання; кращий дизайн виставкового стенду та реклама досягнень навчального закладу.

  • Виставка вкотре засвідчила, що існування таких щорічних широкомасштабних форумів дозволяє продемонструвати самовіддану та наполегливу працю педагогів, науковців, підприємців на ниві освіти, незважаючи на сучасні негаразди та труднощі. Виставка допомогла обмінятись цікавим викладацьким досвідом, обговорити актуальні проблеми педагогічної практики, реально побачити на яких рівнях працюють навчальні заклади, наукові установи та виробничі підрозділи, які допомагають освітянам, що дозволить з перспективою впроваджувати освітні інновації та уможливить використання сучасного потенціалу та досягнень освітянської галузі України.

  • Успішний характер проведення виставки, підвищений інтерес до її фахової спрямованості дозволяє передбачити, що і наступний освітянський форум буде таким же широкомасштабним та ефективним, корисним як для викладачів і науковців, так і для майбутніх абітурієнтів та учнів в цілому для динамічної модернізації освіти.

  © 2003 «ПиКАД: ПРОМЫШЛЕННЫЕ ИЗМЕРЕНИЯ КОНТРОЛЬ АВТОМАТИЗАЦИЯ ДИАГНОСТИКА»
Учредитель и издатель: ООО"ХОЛИТ Дейта Системс", Регистрация: КВ №6880 от 21,01,2003г

                                                                  Украинский портАл Rambler's Top100 META-Ukraine Content.Mail.Ru